Thai massage Eindhoven

Thai Wellness Na Rood EindhovenEr is een nieuwe salon voor massage in de regio Eindhoven, Thai Wellness Na Rood massage Eindhoven. Gespecialiseerd in Thai Yoga massage.

In een prachtig monumentaal pand aan de Heuvel 19b in Geldrop is Thai Wellness Na Rood massage Eindhoven gevestigd. Tien minuten rijden van Eindhoven, Heeze, Nuenen, Mierlo. Twintig minuten vanaf Helmond. Met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Als u van te voren een afspraak maakt kunt u zelfs gratis parkeren!

Thai massage Eindhoven

“Weer een massagesalon in de regio Eindhoven”, hoor ik u denken. Klopt, er zijn al aardig wat massagesalons in de regio. Maar Thai Wellness Na Rood gaat zich op diverse manieren onderscheiden van alle andere bestaande massagesalons.
Op de eerste, en zeker niet de onbelangrijkste plaats: Bij Thai Wellness Na Rood krijgt u de massage die u verdient. Kwaliteit en hygiëne staan in hoog het vaandel. U loopt happy de deur uit, zonder dat u een in de  wereld van Thaise massage overbekende happy-ending heeft gehad. Bij Thai Wellness Na Rood gaat het om de massage en niets anders.

Thai Wellness Na Rood EindhovenDe massages die u kunt krijgen zijn:

  • Thai Yoga massage
  • Nek- en schoudermassage
  • Ontspanningsmassage
  • Voetmassage
  • Sport massage
  • Spa Therapie

Thai massage

De meeste kennen Thai massage wel, ook al hebben ze het nooit gehad. Het is een van de oudste geneesmethodes ter wereld. Het is meer dan 2500 jaar oud. Naast het kneden van de spieren worden ledematen gestrekt en gebogen. De masseuses gebruiken handen, voeten, ellenbogen, knieën en staan zelfs op je.
Thai Wellness Na Rood EindhovenThaise massage is erg gezond. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Maar het voorkomt en verhelpt ook psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

Thai Yoga massage

Nu bent u vast nieuwsgierig geworden wat Thai Yoga massage inhoudt. Dat is een dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage juist in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan en versterken elkaar. Thai Yoga massage wordt ook wel vergeleken met en meditatieve thai chi-achtige dans.
Thai Wellness Na Rood EindhovenThai Wellness Na Rood is de enige die deze Thai massage in de regio Eindhoven aanbiedt. Ook de enige die in zuidoost-Brabant masseuses heeft die getraind zijn in Thai Yoga massage.

Andere massages

Als u gewoon wilt ontstressen dan kunt u ook een ontspanning massage, nek- schouder of voetmassage nemen. Vooral die laatste wordt nogal onderschat. In de voeten zitten veel zenuwbanen en drukpunten die contact hebben met de rest van het lichaam. Als u veel hoofdpijn heeft zou u zomaar wel eens de verkeerde schoenen kunnen dragen.  Heeft u wat minder tijd, dan maken wij binnen 45 minuten met een massage uw nek en schouders weer los, zodat u weer fris achter het bureau of de computer kan gaan zitten.
Kom eens vrijblijvend langs bij Thai Wellness Na Rood massage Eindhoven of maak een afspraak

 

Visit Us On Facebook